На лінії зіткнення в зоні АТО зафіксовано рекордну кількість «Градів»

На лінії зіткнення в зоні АТО зафіксовано рекордну кількість «Градів»

Реактивні системи залпового вогню були помічені розвідкою на окупованих територіях як Донецької, так і Луганської областей

Поблизу лінії зіткнення в зоні АТО на Донбасі помічено скупчення рекордної кількості реактивних систем залпового вогню. Про це повідомив під час брифінгу представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.
«Продовжується накопичення поблизу лінії зіткнення реактивних систем залпового вогню. На цьому тижні виявлено рекордну кількість бойових машин БМ-21 «Град» з початку року, а саме 60 одиниць, що майже вдвічі більше, ніж минулого тижня», - сказав він.
Скібіцький додав, що реактивні системи залпового вогню були помічені на окупованих територіях як Донецької, так і Луганської областей.
«Крім фактів перебування реактивних систем залпового вогню, зафіксованих космічними знімками в районах населених пунктів Антрацит, Макіївка та Міусінськ, реактивні системи також виявлені в районі населених пунктів Азов, Горлівка, Донецьк, Єнакієве, Нижні Бирюки, Первомайськ, Старобешеве, Стаханов, Центральне та Ясинувата», - додав Скібіцький.
Джерело: Укрінформ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: