На Львівщині за ніч п'ять нових пацієнтів з підозрою на коронавірус

На Львівщині за ніч п'ять нових пацієнтів з підозрою на коронавірус

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулося 144 людини. За результатами тестів у шість осіб - грип. За увесь час в сумі у 29 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус

На Львівщині за ніч, що минула, ще п'ятеро людей звернулися з підозрою на коронавірусну хворобу COVID-19, наразі в області з підозрою на коронавірус є 115 осіб. Про це свідчать дані Львівської ОДА.

«У період з 21:45 25 березня по 8:00 26 березня в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 5 осіб», - повідомили в ОДА, цитуючи лікаря-епідеміолога Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головного позаштатного спеціаліста департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталію Тімко.

Пацієнти з міста Львова, Нового Роздолу, Івано-Франківської та Чернівецької областей.

«Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 53 особи. На самоізоляції знаходяться 54 особи. За увесь час виписано - 37 пацієнтів. Стан усіх хворих - середньої тяжкості або близький до задовільного. У 1 пацієнтки наближений до тяжкого», - додали в ОДА.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулося 144 людини. За результатами тестів у 6 осіб - грип. За увесь час в сумі у 29 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

«Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 115 осіб. У двох пацієнтів - позитивний результат тесту на коронавірус. Одна особа перебуває на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії», - підсумували в ОДА

Водночас, згідно з оприлюдненими даними штабу оперативного інформування щодо ситуації у Львові у Facebook, станом на 8:00 26 березня у місті 2 підтверджених випадки COVID-19, 53 пацієнти під наглядом в лікарні, 54 пацієнти під наглядом, на самоізоляції вдома (в т.ч. 2 підтверджених випадки захворювання). Загалом у Львові 144 людини звернулися з підозрою на COVID-19, 37 результати тестування не підтвердили захворювання.

Нагадаємо, в Україні підтверджено 145 випадків COVID-19, п'ять з яких летальні.

Як повідомлялось, українські політики і бізнесмени заразилися коронавірусом у трьох ресторанах гірськолижного курорту Куршевель.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: