На окупованій Донеччині сталася пожежа на складі боєприпасів

На окупованій Донеччині сталася пожежа на складі боєприпасів

Українська сторона в СЦКК стверджує, що внаслідок розльоту боєприпасів постраждали будинки у Київському районі та на півночі окупованого Донецька

В Опитному Донецької області сталася пожежа на складі боєприпасів з подальшими вибухами, внаслідок чого були пошкоджені будинки місцевих.

Про це повідомляє українська сторона в Спільному центрі з питань контролю та координації питань припинення вогню, передає прес-центр штабу АТО.

«Як приклад, внаслідок порушення заходів безпеки під час зберігання та поводження із боєприпасами виникла пожежа на складі боєприпасів НЗФ ОРДО в районі населеного пункту Опитне. Наслідками пожежі стали вибухи та розліт боєприпасів», — ідеться у повідомленні.

Українська сторона в СЦКК стверджує, що внаслідок розльоту боєприпасів постраждали будинки у Київському районі та на півночі окупованого Донецька.

«Українська сторона СЦКК попереджає, що НЗФ ОРДО можуть вдатися до провокацій в населених пунктах на Донецькому напрямку, спрямованих проти мирного місцевого населення з метою скомпрометувати та звинуватити в цьому Збройні Сили України, з тим щоб зірвати «шкільне» перемир’я», — заявили в СЦКК.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: