На Полтавщині СБУ проведе масштабні антитерористичні навчання

На Полтавщині СБУ проведе масштабні антитерористичні навчання

Відпрацювання силовиками навчальних завдань відбуватиметься в умовах наближених до реальних

На Полтавщині Служба безпеки України 1-3 серпня проводитиме планові антитерористичні тактико-спеціальні навчання у кількох локаціях Миргородського району та низці населених пунктів області.

Про це повідомляє прес-служба управління СБУ в області.

«Відпрацювання силовиками навчальних завдань відбуватиметься в умовах наближених до реальних, що передбачає залучення спецтехніки й озброєних правоохоронців. У межах навчання на окремих територіях також можливе тимчасове запровадження особливого режиму пересування людей та транспортних засобів», — йдеться у повідомленні.

В СБУ закликали краян зберігати спокій у зв’язку зі ймовірним зосередженням військових та спецпризначенців, а також попросили громадян адекватно реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців (перевірка документів, що посвідчують особу, огляд особистих речей, можливе тимчасове обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів тощо).

У відомстві наголосили, що всі ці дії відбуватимуться у межах чинного законодавства.

«У випадку виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб і транспортних засобів просимо невідкладно повідомити про це на гарячу лінію УСБУ (0532) 511-838 або спецлінію поліції 102» — додали у прес-службі.

Нагадаємо, у Лисичанську Луганської області 31 липня та 1 серпня проведуть навчання з протидії терористичним та диверсійним загрозам. Місцевих жителів просять бути обережними.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: