На порожні пляжі Пхукета повернулися рідкісні види черепах

На порожні пляжі Пхукета повернулися рідкісні види черепах
Шкірясті черепахи повернулися на порожні пляжі Таїланду 

На острові знайшли 11 гнізд шкірястих черепах

Рідкісні види черепах заполонили тайські пляжі, які наразі залишилися без туристів через пандемію коронавірусу у світі. Про це у вівторок, 21 квітня, повідомляє The Sun.

Плазуни почали масово будувати гнізда на популярних пляжах острова Пхукет у Таїланді. За словами місцевих екологів, подібного явища там не помічали вже 20 років.

Як повідомив директор Морського біологічного центру Пхукета, на острові знайшли 11 гнізд шкірястих черепах, що можна вважати хорошим знаком, оскільки «багато районів нересту до цього були знищені людьми».

«У минулому році у нас не було такої великої кількості відкладених яєць, тому що черепахи гинули, потрапляючи в рибальські снасті», - зазначив біолог.

Шкірясті черепахи є найбільшими в світі морськими черепахами. Вони перебувають під загрозою зникнення в Таїланді і вважаються Міжнародним союзом охорони природи як вид, що під загрозою зникнення у світі. 

Раніше повідомлялося, що в Індії вперше за 30 років люди побачили Гімалаї. Уся справа в тому, що в країні значно знизився рівень забрудненості повітря. Також індійці відзначають, що по ночах вони бачать на небі безліч зірок, чого вони теж давно не спостерігали.

До слова, Україна наступного тижня призначить евакуаційні рейси з Ізраїлю, США і Таїланду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: