На Сумщині жорстоко вбили батька відомої біатлоністки – ЗМІ

На Сумщині жорстоко вбили батька відомої біатлоністки – ЗМІ

В поліції вбивство чоловіка кваліфікують як залишення в небезпеці, що спричинило смерть

У Глухові Сумської області  знайшли мертвим 47-річного чоловіка. Убитий – батько чемпіонки України з біатлону Христини Ковальової, повідомляють місцеві ЗМІ.

«Смерть людини настала в результаті механічної асфіксії в результаті потрапляння води з калюжі в дихальні шляхи. Крім того, на його тілі були виявлені тілесні ушкодження», – заявили у ГУ НП у Сумській області.

Правоохоронці першим ділом відвідали будинок, поряд з яким знайшли тіло.

«В будинку знаходився господар та його гості, які добре знали загиблого. Один з гостей пояснив, що того вечора між ним та загиблим виник конфлікт, який переріс у бійку. Коли ж останній втратив свідомість, його витягли на двір і залишили біля воріт, щоб той прийшов до тями», – коментує начальник Глухівського відділу поліції Леонід Бібік.

Убитий – батько відомої спортсменки-чемпіонки України з біатлону Христини Ковальової, яка зараз перебуває в Австрії й готується до чемпіонату світу. Звістка про вбивство батька зломила дівчину і навіть поставила під загрозу її участь у таких серйозних змаганнях, пише місце видання 0542.ua.

В поліції дану подію кваліфікують як залишення в небезпеці, що спричинило смерть за ч.3 ст.135 КК України. Винним загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що сатаністи на Одещині спалили людину під час ритуалу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: