На Тернопольщині сталася страшна ДТП: двоє важко травмованих (ФОТО)

На Тернопольщині сталася страшна ДТП: двоє важко травмованих  (ФОТО)

«ВАЗ 2107» зіткнувся з автомобілем «ЗІЛ»

У Теребовлянському районі на Тернопільщині на трасі «Тернопіль - Івано-Франківськ» автомобіль «ВАЗ 2107» зіткнувся з автомобілем «ЗІЛ», який рухався в попутному напрямку.
В результаті ДТП водій та пасажир «ВАЗу» отримали важкі травми: відкриті черепно-мозкові травми, політравми, переломи кінцівок та рвані рани обличчя.
За інформацією УНН, швидку довелось чекати більш 30 хвилин, а слідчо-оперативну групу більш ніж годину. Допомогу постраждалим надавали небайдужі свідки ДТП.
За словами очевидців, пасажир і водій «ВАЗу» — брати. Водій поспішав і не побачив автомобіль «ЗІЛ» «Укравтодору», який працював на автотрасі.


«Водій розповів, що поспішав, аби забрати ліки для онкохворої дружини. Так вони і влетіли під «ЗІЛ». У водія поламана рука і політравми, а його брат взагалі у важкому стані», — повідомила свідок.
На ділянці дороги, де сталося ДТП, проводяться масштабні дорожні роботи. Асфальтне покриття в сторону Тернополя повністю зруйновано на ділянці до півтора кілометри, саме по цій дорозі рухались «ВАЗ» і «ЗІЛ». Вздовж дороги стоять більше десяти вантажівок з асфальтовим покриттям і багато техніки автодору.
За словами лікаря швидкої допомоги, постраждалих госпіталізують до реанімаційного відділення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: