На турецькому судні в українських водах стався бунт: є поранені

На турецькому судні в українських водах стався бунт: є поранені

Працює підрозділ «Альфа» і прикордонники

Минулої ночі на турецькому судні Mehmet Unlu, який знаходиться в районі порту «Южний» (Одеська область), стався бунт, внаслідок якого було поранено чотири людини, в тому числі капітан.
Як повідомляє на своїй сторінці в Facebook гендиректор компанії ТІС Андрій Ставніцер, сигнал SOS з судна надійшов о 23:25 4 вересня
«Люди кричали і кликали на допомогу. Очевидно, стався бунт і поножовщина. Частина екіпажу (в основному турки) знеструмила судно і забарикадувалася. Судно дрейфувало в морі біля входу в порт «Южний», - написав він.
На місце події був викликаний буксир Champion, який прийшов на допомогу і відбуксирував судно подалі від каменів.
«Зі слів очевидців, судно вже знаходилося біля входу в порт. За словами екіпажу буксира, вся рубка була в крові. Капітан втратив багато крові, але живий. Працює підрозділ «Альфа» і прикордонники. Ситуацію взяли під контроль», - додав Ставніцер.
Інформацію про захоплення судна підтверджують і працівники АМПУ. «За попередньою інформацією капітана судна, переданої в телефонному режимі, двоє членів екіпажу заволоділи управлінням. Лоцман на борту судна відсутній», - повідомляє видання «Re: пост».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: