На Вінниччині вчинено розбійний напад на будинок підприємців

На Вінниччині вчинено розбійний напад на будинок підприємців
Зловмисники винесли з будинку сейф

Зловмисники, аби потрапити на приватну територію, нагодували собаку отруєним м’ясним фаршем

В ніч на 27 серпня в у смт Стрижавка Вінницького району двоє зловмисників у масках проникли через вікно у приватний будинок місцевих жителів та винеслиз кімнати сейф. Про це повідомляєпрес-служба Нацполіції.

«На централізований пульт поліції держохорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної кнопки в одному з приватних будинків в смт Стрижавка Вінницького району. Неподалік від місця виклику екіпаж поліції охорони затримав двох чоловіків з сейфом і викликав слідчо-оперативну группу», - йдеться в повідомленні.

Затриманими виявилися 29-річний вінничанин та його 27-річний товариш, житель Чернівецької області, який має судимість за вчинення аналогічногозлочину. У затриманих поліцейські вилучили викрадений сейф, пістолет, ніж,набої, маски та рукавички.

Як з’ясувалося, аби потрапити на приватну територію, зловмисники нагодували собаку отруєним м’ясним фаршем. Після цього через вікно проникли у будинок,господарі якого знаходяться на відпочинку за кордоном.

Правопорушники затримані у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України (розбій). За це їм загрожує покарання до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: