На вівторок синоптики прогнозують різку зміну погоди: подекуди дощі та мокрий сніг

На вівторок синоптики прогнозують різку зміну погоди: подекуди дощі та мокрий сніг

 У найближчу добу, 19 березня, в північно-західній частині України погода зміниться: з Центральної Європи переміститься вологе та більш прохолодне повітря, збільшиться хмарність, пройдуть дощі та знизиться денна температура. У південно-східній частині збережеться суха й тепла погода.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних, північних, Вінницькій і Черкаській областях невеликий дощ, уночі в Карпатах, удень у Київській, Чернігівській і Сумській областях помірний дощ (у горах із мокрим снігом); температура вночі 2-7° тепла, вдень 6-11°.

На решті територій без опадів. Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 11-16° тепла. Вітер в Україні південно-західний, західний, 7-12 м/с.

У Києві вночі невеликий, удень помірний дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 4-6° тепла, вдень 7-9°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 19 березня найвища температура вдень була +20,2° у 1990 році, найнижча вночі -16,4° у 1928 році.

20 березня вночі в більшості північних, центральних областей і на Прикарпатті невеликий дощ із мокрим снігом, на решті територій, а вдень - у всій країні без істотних опадів. Вітер західний, північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла; вдень 5-10° тепла, в східних і південних областях до 13°; у Карпатах уночі та вдень 0-5° морозу.

У Києві вночі подекуди невеликий дощ із мокрим снігом, удень без опадів. Вітер західний, північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-3° тепла, вдень 7-9°.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: