На військовому арсеналі Чернігівщини, де зберігаються боєприпаси, знайшли порушення

На військовому арсеналі Чернігівщини, де зберігаються боєприпаси, знайшли порушення

Було виявлено низку порушень стосовно організації зберігання та розміщення боєприпасів

Військовою прокуратурою вивчила стан дотримання законності щодо зберігання боєприпасів на одному з військових арсеналів дислокованому у м. Ічня Чернігівської області. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Установлено, що у липні цього року командування військової частини та комерційною структурою уклало договір щодо проведення ремонтних робіт вантажної платформи в місцях зберігання боєприпасів та інших засобів ураження на загальну суму 199 тис. грн., були перераховані грошові кошти на рахунок виконавця.

Зокрема, складено і затверджено акти виконаних робіт, які не відповідають дійсності. Піід час огляду територій військової частини з’ясовано, що зазначені роботи на об’єкті не завершені і належний контроль якості та повноти виконаних робіт, комісією військової частини не проводився.

Окрім того було виявлено низку порушень вимог керівних документів стосовно організації зберігання та розміщення боєприпасів, несення служби воєнізованою охороною частини, протипожежної безпеки, тощо.

За вищевказаними порушеннями, військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону Центрального регіону України щодо заступника командира військової частини та керівника комісії – начальника зберігання цієї військової частини, на кожного окремо складено протоколи про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 172-15 Кодексу України про адміністративні правопорушення.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: