На Закарпатті у ДТП потрапив мікроавтобус із заробітчанами: є травмовані

На Закарпатті у ДТП потрапив мікроавтобус із заробітчанами: є травмовані

Внаслідок ДТП в травматології Мукачівської лікарні опинилися четверо жінок

У суботу, 18 листопада, близько 23-ї години в Мукачівському районі сталася ДТП за участі кількох осіб. Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За його даними, на автодорозі Мукачево-Рогатин біля села Залужжя злетів з траси й перекинувся в кювет мікроавтобус Меrсеdеs Sрrіntеr. Керував ним мешканець села Драгово Хустського району. Водій віз за кордон групу заробітчан. На слизькій від дощу трасі не впорався з керуванням, і машина злетіла в кювет.

Внаслідок ДТП в травматології Мукачівської лікарні опинилися четверо жінок-пасажирів мікроавтобуса, жительки міста Тячів, сіл Драгово і Рокосово Хустського району. Лікарі діагностували в них переломи, вивихи та забої. На щастя, обійшлося без серйозних травм. Решта пасажирів не постраждали.

Поліція Мукачівського району розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Машину затримано на спецмайданчик поліції. Всі обставини автопригоди з’ясовують слідчі.

Наразі відомо, що водій був тверезий.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: