На Закарпатті затримали 11 нелегалів, які йшли через ліс у Словаччину

На Закарпатті затримали 11 нелегалів, які йшли через ліс у Словаччину

Правопорушники жодних документів при собі не мали, проте представились громадянами В’єтнаму

11 нелегальних мігрантів, які марно намагались дістатись Європи, затримали вчора на ділянці відділу прикордонної служби «Новоселиця».

Правопорушників виявив наряд з числа курсантів Національної академії ДПСУ, які прибули на посилення у Чопський прикордонний загін у рамках спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017», пише прес-служба Чопського прикордонного загону.

Прямуючи до місця несення служби, майбутні офіцери неподалік кордону помітили групу осіб, яка пробиралась через ліс у напрямку Словаччини. На допомогу наряду негайно вислали групу реагування, спільно з якою й було затримано правопорушників. Іноземці, серед яких сім чоловіків та чотири жінки, жодних документів при собі не мали, проте представились громадянами В’єтнаму.

У подальшому, прикордонний наряд виявив ще одного громадянина В’єтнаму, який переховувався від правоохоронців. Наразі, тривають пошукові заходи, спрямовані на виявлення можливих провідників та більшої кількості нелегалів.

Виявлених правопорушників доставлено на відділ прикордонної служби «Новоселиця».  Після з’ясування усіх обставин та встановлення особи їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Порушення або спроба порушення Державного кордону України».   

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: