На запорізькому оборонному підприємстві спіймали хабарника

На запорізькому оборонному підприємстві спіймали хабарника

Чиновник держпідприємства вимагав від директора приватного підприємства 10% від суми договору

На хабарі затримано начальника відділу матеріально-технічного забезпечення державного підприємства «Запорізький державний авіаційний ремонтний завод «МіГремонт» державного концерну «Укроборонпром».

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Південного регіону.

«Установлено, що за безперешкодне укладення договорів на постачання продукції до ДП «ЗДАРЗ «МіГремонт» службова особа державного підприємства вимагала від директора приватного підприємства 10% від суми договору», – зазначили в прокуратурі.

За інформацією правоохоронців, у грудні минулого року начальник відділу державного підприємства одержав частину вигоди в сумі 4 700 грн, передача якої відбувалася під контролем правоохоронців.

4 січня цього року після одержання другої частини обумовленої суми хабара в розмірі 3 000 грн чиновника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії.

Військовою прокуратурою вказаній особі готується повідомлення про підозру у вчиненні корупційного злочину та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває. 

Нагадаємо, з початку 2019 року працівниками поліції за хабарництво затримано 9 осіб на загальну суму хабарів 457 тисяч гривень.

Напередодні у Харкові чиновник погорів на хабарі у 60 тис. грн.

Також зазначимо, що у 2018 році зафіксували 800 спроб дати хабар прикордоннику

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: