На Житомирщині чоловік поранив з рушниці трирічного племінника

На Житомирщині чоловік поранив з рушниці трирічного племінника
Фото trubyna.org.ua

До лікарні хлопчика із пораненням черевної порожнини доставили лише через три дні

Дядько поранив із пневматичної рушниці власного племінника на Житомирщині. Про це проінформували у відділі комунікації ГУ НП у Житомирській області.

До лікарні хлопчика із пораненням черевної порожнини доставили лише через три дні.

Так, 19 серпня дядько із племінником пішли відпочивати до водойми, з якоїсь причини дядько взяв із собою рушницю. З його слів, він не переконався, що зброя є незарядженою та випадково поцілив у живіт хлопчику. До медиків сім’я вирішила не звертатись, оскільки, на їх погляд, кровотеча у постраждалої дитини була незначною.

«Лише увечері 21 серпня, коли хлопчику стало зовсім зле, для нього викликали «швидку допомогу». Ні мати, ні дядько не повідомили лікарям справжньої причини такого стану дитини. Відтак це тільки ускладнило діагностику поранення. Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1. ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Під час огляду домоволодіння поліцейські вилучили пневматичну гвинтівку калібру 4,5 мм, що була захована на горищі під сіном», — повідомили у поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: