На Житомирщині підприємець замість масла поставляв у дитсадки фальсифікат

На Житомирщині підприємець замість масла поставляв у дитсадки фальсифікат
Масло

Підприємець заволодів бюджетними коштами управління освіти і науки виконкому Бердичівської міської ради у розмірі понад 140 тис. грн

Неякісний фальсифікат замість масла поставляв у дитячі садки Бердичева місцевий підприємець. Про це повідомляє прес-служба прокуратури у Житомирській області.

«Прокуратурою Житомирської області спільно з управлінням Служби безпеки України в області викрито факт заволодіння бюджетними коштами шляхом зловживання службовим становищем директором підприємства, який протягом лютого – червня 2017 року під виглядом вершкового масла, організував та забезпечив поставки до дитячих садків області фальсифікованого неякісного продукту», - йдеться в повідомленні.

Внаслідок таких дій, підприємець заволодів бюджетними коштами управління освіти і науки виконавчого комітету Бердичівської міської ради у розмірі понад 140 тис. грн.

Слідчим управління Служби безпеки в Житомирській області директору повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 191 (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) КК України.

До слова, на Київщині затримали посадовця сільради, яка отримала хабар автомобілем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: