На Житомирщині пожежі у лісових масивах локалізовано, триває гасіння трави (фото, відео)

На Житомирщині пожежі у лісових масивах локалізовано, триває гасіння трави (фото, відео)
Фото: dsns.gov.ua

Станом на ранок 24 квітня триває гасіння окремих осередків трав’яного настилу, лісової підстилки, пеньків та деревини

Станом на ранок п’ятниці на території Житомирської області пожежі у лісових масивах локалізовані, рятувальники продовжують гасіння окремих осередків трав’яного настилу. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Ураїни.

«Станом на 7 год. 24 квітня пожежі у лісових масивах Овруцького району локалізовані. Силами ДСНС надається допомога працівникам лісових господарств, щодо гасіння окремих осередків тління трав’яного настилу, лісової підстилки, пеньків та деревини у Виступовицькому та Словечанському лісництвах. До гасіння залучено 686 людей та 99 одиниць техніки, з них від ДСНС 81 людина особового складу та 20 одиниць техніки», - повідомили у ДСНС.

Рятувальники зазначають, що 23 квітня до ДСНС надійшла інформація, що поблизу села Замисловичі Олевського району на території Поясківського лісництва виникло загорання сухої трави та лісового масиву.

«Станом на 7 год. 24 квітня триває гасіння окремих осередків трав’яного настилу, лісової підстилки, пеньків та деревини. До гасіння залучено 105 людей та 27 одиниць техніки, з них від ДСНС 50 чоловік особового складу та 12 одиниць техніки, в тому числі 3 літаки, якими 23 квітня здійснено 9 скидів – 72 т води», - йдеться у повідомленні пресслужби.

Як повідомлялось, у Чорнобильській зоні відчуження продовжується гасіння природних пожеж, на ранок 24 квітня досі тліють пеньки, залишки деревини та торф’янику в осередках, пройдених вогнем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: