На Житомирщині трьох людей госпіталізовали з отруєнням
Хворі перебувають на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні
У місті Малин Житомирської області серед відвідувачів кафе зафіксований спалах гострої кишкової інфекції.
Про це повідомили у Житомирському обласному лабораторному центрі (ОЛЦ).
Хворі перебувають на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні.
У ОЛЦ нагадують 5 кроків до безпечнішої їжі:
- Дотримуйтесь чистоти та правил особистої гігієни.
- Зберігайте окремо готові та сирі харчові продукти.
- Проводьте ретельну теплову обробку.
- Зберігайте харчові продукти при безпечній температурі. Для більшості випадків це - від +2 до +8.
- Використовуйте безпечну воду як для вживання так і для приготування їжі
Восьмирічну дівчинку, яка впала в кому, у важкому стані госпіталізували у лікарню «Охматдит». У дитини попередньо діагностували енцефаліт.
Як повідомив губернатор Київщини, 17 липня табір «Славутич» всупереч припису Держпродспоживчслужби у Київській області відновив роботу.
.
Коментарі — 0