У дівчинки з табору «Славутич», яка в комі, діагностували енцефаліт

У дівчинки з табору «Славутич», яка в комі, діагностували енцефаліт

Дитина у важкому стані у лікарні «Охматдит»

У восьмирічної дівчинки з табору «Славутич», яку у важкому стані госпіталізували у київську лікарню «Охматдит», попередньо діагностували енцефаліт.

Про це повідомили у Держпродспоживслужбі.

«Станом на 3 липня одна дитина із попереднім діагнозом енцефаліт у важкому стані в Національній дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що ще 11 дітей з табору у задовільному стані. Із них десятьох батьки забрали додому, а одна дитина залишається в ізоляторі табору.

У Держпродспоживслужбі заявили, що матеріали щодо масового отруєння дітей у таборі «Славутич» передані до Національної поліції.

Епідеміологічне розслідування та протиепідемічні заходи продовжуються.

Нагадаємо, за фактом масового отруєння дітей у дитячому таборі в Переяслав-Хмельницькому районі прокуратура Київської області розпочала кримінальне провадження.

12 дітей були оглянуті лікарями, проведені відповідні обстеження та аналізи. Восьмирічну дівчинку, яка впала в кому, госпіталізували у реанімацію.

Причиною отруєння дітей стало порушення температурного режиму зберігання йогуртів, термін споживання яких добігав кінця 1 липня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: