Нацгвардієць освідчився дівчині-колезі прямо на блокпосту (відео)

Нацгвардієць освідчився дівчині-колезі прямо на блокпосту (відео)
Нацгвардійці вирішили побратися прямо під час війни. Освідчення відбулося на блокпості
фото: скріншот з відео

Двоє військовослужбовців Нацгвардії вирішили стати подружжям прямо під час війни

На одному із блокпостів Національної гвардії відбулася незвична для війни церемонія. Про це повідомляє Facebook-сторінка Нацгвардії України.

Боєць Нацгвардії Володимир освідчився у коханні своїй дівчині, запропонувавши їй стати його дружиною.

Володимир познайомився з Іриною після мобілізації до Національної гвардії. Дівчина служить у лавах Нацгвардії уже третій рік.

Церемонія освідчення відбулася за усіма правилами – із каблучкою, букетом квітів та відповіддю «Так» на прохання стати дружиною.

Українці привітали майбутнє подружжя у коментарях до посту і побажали хлопцю і дівчині довгих років щасливого сімейного життя.

Нагадаємо, що за перші два тижні російсько-української війни в Україні зареєстрували майже 4 тис. нових сімейних пар. Іноді молодятам доводилося брати шлюб навіть у підвалах.

Скажімо, 6 березня у Києві поруч із блокпостом обвінчалися бійці столичної територіальної оборони Леся та Валерій. Молодят прийшов привітати міський голова столиці Віталій Кличко.

З 7 березня в Україні дозволено реєструвати шлюби без присутності наречених з числа військовослужбовців.

19 березня у Києві побралися двоє українських військовослужбовців, Андрій та Ірина. Засвідчив факт укладання цього шлюбу та привітав наречених сам Головнокомандувач ЗС України генерал Валерій Залужний.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: