Начальник штабу Сухопутних сил США: необхідно надіслати більше солдат в Європу

Начальник штабу Сухопутних сил США: необхідно надіслати більше солдат в Європу
Генерал Марк Міллі

Генерал Міллі хотів би бачити в Європі далекобійну артилерію, а також іще більше авіації і систем боротьби із балістичними ракетами

Генерал Марк Міллі, який є начальником штабу Сухопутних сил США заявив про те, що для виконання базового завдання щодо стримування РФ необхідно збільшити кількість солдат в Європі. Про це повідомляє ресурс Defense One.

За словами генерала Міллі радикальні кроки США будуть робити лише після розробки Стратегії національної оборони, однак вже сьогодні незначне збільшення американської військової присутності допоможе зменшити ризики виникнення війни і іще більше заспокоїти союзників.

На даний момент в Європі перебуває до 62 тисяч солдат американських збройних сил. На думку Марка Міллі необхідним є збільшення кількості американських бронетанкових сил в Європі, не зважаючи на те, що із січня 2017 року на ротаційній основі в Центральній і Східній Європі розміщена бойова бронетанкова бригадна група США.

Крім того, за словами начальника штабу Сухопутних сил, необхідно збільшити кількість далекобійної артилерії, авіації і розгорнути додаткові системи протидії балістичним ракетам.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: