Націоналісти під МВС вимагають відставки Авакова та Деканоїдзе

Націоналісти під МВС вимагають відставки Авакова та Деканоїдзе

Націоналісти вимагають «не допустити впровадження в державі поліційного режиму»

Сьогодні, 6 жовтня, націоналісти пікетують Міністерство внутрішніх справ України з вимогою «не допустити впровадження в державі поліційного режиму». Ініціювали акцію представники ВО «Свобода», «Правого сектора», «Чорного комітету», формацій «Новий вогонь», «С14» та інші.

Як повідомляє прес-служба «Свободи», на акцію протесту біля МВС зібралося кількасот активістів.
Як зазначив один з ініціаторів мітингу, член політради ВО «Свобода» Юрій Ноєвий, націоналісти прийшли до МВС із вимогою відмовитися від запровадження так званої презумпції правоти поліцейського й вибачитися перед українським народом за цю зневагу.
Окрім того, протестувальники вимагають відставки Арсена Авакова і Хатії Деканоїдзе «за провал реформи поліції» та підтримку «антиконституційної ініціативи про «презумпцію правоти поліціянта».
«Ця ініціятива МВС в умовах економічної і політичної кризи спрямована на захист олігархічної влади і її власності від громадян, від протестів доведених бідністю до відчаю. Це попросту зневага до народу! Ми вважаємо, що це неприпустимо й вимагаємо відмовитися від цього ганебного задуму. До того ж, наголошуємо, що врешті-решт має бути здійснено справжню люстрацію Міністерства внутрішніх справ, адже там досі працюють ті, хто принижує людську честь і гідність та захищає антидержавні дії влади», – зазначив свободівець.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: