Національна поліція купила 400 автомобілів Skoda Rapid

Національна поліція придбала автівки у компанії «Єврокар», офіційного дилера Skoda в Україні

Національна поліція придбала у компанії «Єврокар», офіційного дилера Skoda в Україні, 400 автомобілів. Про це повідомляє видання «АвтоЦентр».

За його даними, договір про відповідну закупівлю значиться в системі ProZorro. Угода була підписана 11 жовтня, а оприлюднили її 20 жовтня.

Нацполіція купила Skoda Rapid у комплектації Active 1.6MPI / 81kw. Ціна одного такого автомобіля - 372 732 тис. грн, за всю партію заплатили 149 млн грн.

До 22 грудня 2017 року придбані автівки мають надійти в розпорядження МВС. Зараз основу парку Національної поліції складають два гібриди - хетч Toyota Prius і кросссовер Mitsubishi Outlander PHEV, які Україна отримала від Японії в рамках співпраці за Кіотським протоколом.

Крім того, Національна поліція купила для своїх потреб 25 спеціальних мікроавтобусів Ford Transit. Договір про придбання, складений 11 жовтня, розміщений у ProZorro.

Спеціальні мікроавтобуси побудовані на базі Ford Transit V363 LWB Van. Вартість одного такого авто – 1,504 млн грн. Всього ж сума угоди склала 37,6 млн грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: