Надзвичайну ситуацію запроваджено ще у трьох областях України

Надзвичайну ситуацію запроваджено ще у трьох областях України
23 березня урядовці ухвалили рішення запровадити надзвичайну ситуацію в Донецькій, Тернопільській та Черкаській областях

Режим надзвичайної ситуації встановлений вже у дев'яти областях

Кабінет міністрів запровадив режим надзвичайної ситуації у Донецькій, Тернопільській та Черкаській областях для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Telegram за результатами позачергового засідання уряду 23 березня.

«Кабмін зібрався на позачергове засідання. Ухвалили рішення запровадити надзвичайну ситуацію в Донецькій, Тернопільській та Черкаській областях з метою запобігання поширенню COVID-19. Відповідні рішення раніше були ухвалені регіональними комісіями з питань надзвичайних ситуацій», - написав Шмигаль.

Таким чином, додав він, режим надзвичайної ситуації встановлений вже в 9 областях.

Як повідомлялося, раніше режим надзвичайної ситуації був запроваджений у місті Києві, Київській, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Житомирській областях.

Режим надзвичайної ситуації – стан на окремій адміністративній території, коли порушено умови нормальної життєдіяльності людей. Відрізняється від надзвичайного стану відсутністю обмежень конституційних прав громадян.

Нагадаємо, що вдень 23 березня стало відомо, що у Києві виявили ще чотири нові випадки захворювання на коронавірусДвоє пацієнтів перебувають в Олександрівській лікарні, а двоє - на самоізоляції лікуються вдома під контролем лікарів.

Раніше МОЗ повідомляло, що в Україні офіційно підтверджено 73 випадки інфікування коронавірусом SARS-CoV-2: у Чернівецькій (25), Житомирській (2), Київській (5), Донецькій (1), Дніпропетровській (2), Івано-Франківській (2), Львівській (2), Тернопільській (1) областях і в Києві (29).

Також нагадаємо, що МОЗ закликає нардепів запровадити надзвичайний стан по всій країні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: