Нардеп Дейдей розлучається через колегу по «Народному фронту»

Нардеп Дейдей розлучається через колегу по «Народному фронту»
Євген Дейдей
Фото: Главком

Євген Дейдей зустрічається з Дариною Ледовських

Нардеп від «Народного фронту» 30-річний Євген підтвердив, що вже тривалий час не живе зі своєю дружиною Інгою, а має стосунки із 27-річною Дариною ЛедовськихДарина Ледовських, яка свого часу ледь не стала колегою Дейдея у парламенті. 

На своїй сторінці у Facebook Дейдей написав для «шукачів сенсацій», що з колишньою дружиною не живе вже майже півроку.

Нардеп повідомив, що подав на розлучення зі своєю теперішньою дружиною Інгою. Засідання суду у справі про їхнє розлучення повинно відбутись вже 12 березня.

Дейдей також показав фото своєї нової обраниці.

«Моє Сонце, я люблю тебе більше ніж життя ... P.S. для шукачів «сенсацій» і таємних намірів: зі своєю колишньою дружиною я не живу вже майже півроку. Це було наше спільне рішення. Тому спекулювати на цій темі недоречно і безглуздо. Навіть за наполегливими проханнями гаряче улюблених мною співробітників НАБУ», – написав нардеп Дейдей, поділившись романтичними фото із Ледовських.

933974_2121400

Пізніше сама Ледовських написала обурливий допис про журналістські «розслідування» щодо їхніх з Дейдеєм стосунків.

«З Женею ми зустрічаємося кілька місяців і я шалено його люблю. Про його колишню дружину я нічого не знаю, оскільки він жив один .. Я дуже ціную сім'ю і ніколи не стала б руйнувати чужу», – запевнила Ледовських.

Вона нагадала, що у грудні 2014-го ЦВК визнало Ледовських депутатом за списком «Народного фронту», проте уже наступного дня вона відмовилась від мандату, повідомивши, що чекає дитину.

«Я відмовилася від мандата будучи на 8-му тижні вагітності, маючи настільки високий ризик викидня, що через мінімальний стрес я могла втратити свою дитину. Я щаслива, і тисячу разів б зробила цей вибір знову. Тому що без Нього я не уявляю свого життя», – написала Ледовських, опублікуваши фото з сином.

933974_2121401

У 2017-му Дарина Ледовських, яка є племінницею чинного нардепа від «Народного фронту» Олени Ледовських, була обрана заступницею голови молодіжного крила партії.

Нагадаємо, бізнесмен Ігор Лінчевський звернувся з позовом до Печерського районного суду Києва з вимогою до народного депутата від «Народного фронту» Євгена Дейдея повернути заборгованість.

Відповідна інформація оприлюднена сайті Державної судової адміністрації України. Окрім Євгена Дейдея, відповідачем у справі є і його дружина Інга. Позов поданий 23 жовтня 2017 року, однак провадження поки не відкрито.

Саме Ігоря Лінчевського Євген Дейдей вказав як особу, в якої позичив 3,5 мільйона гривень, коли Генпрокуратура та НАБУ запідозрила депутата у незаконному збагаченні на 5 мільйонів гривень.

За останні 9 років нардеп разом з дружиною заробили 1,5 мільйони гривень. У той час в сім’ї з’явилось майна на 6 мільйонів гривень. З 2016 року Дейдей придбав два елітних позашляховики, вартість яких більше 3 мільйонів гривень. І обидва записані на його дружину.

Також дружина нардепа має у власності дві елітні квартири в Одесі. Журналісти знайшли ще одну в Києві площею більше 100 квадратних метрів теж в елітному районі.

Верховна Рада не підтримала подання ГПУ про позбавлення депутатської недоторканності Дейдея.

Варто додати, що Ігор Лінчевський – член партії «Народний фронт», як і Євген Дейдей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: