Нардеп: Російський сценарій поліцейської місії на Донбасі – легалізувати окупаційний корпус

Нардеп: Російський сценарій поліцейської місії на Донбасі – легалізувати окупаційний корпус

Висоцький упевнений, що Україна не піде на легалізацію цього «окупаційного корпусу під виглядом миротворців»

Поліцейська місія ОБСЄ, пропонована Україні «нормандською четвіркою», має виключати будь-які поступки на догоду Росії. Про це заявив народний депутат із фракції «Народний фронт» Сергій Висоцький у понеділок в ефірі «5 каналу».
«Формат, який би хотіла Росія, аналогічний присутності російських «миротворців» на Кавказі, в Абхазії, в Осетії. Умовно кажучи, сценарій поліцейської місії - легалізувати той окупаційний корпус, який стоїть на Донбасі, начепити на нього голубі каски і, звісно, організувати інклюзивні вибори серед своїх сержантів і якихось із Удмуртії чи Ненецького автономного округу», - наголосив народний депутат.
Разом із тим Висоцький підкреслив, що не бачить умов для легалізації цього «окупаційного корпусу під виглядом миротворців» ані від міжнародної спільноти, ані від України.
«Будь-хто, хто піде на ці умови Москви, - президент, уряд, парламент – самовбивця. Тому я б не хвилювався», - підкреслив член фракції «Народний фронт».
Крім того, Висоцький висловив сумнів, що поліцейська місія ОБСЄ буде в безпеці під обстрілами бойовиків та російських військ, які не збираються припиняти обстріли, контрабанду та інше.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: