Нардеп від БПП назвав «дурним піаром» заборону трансляції Чемпіонату світу з футболу

Нардеп від БПП назвав «дурним піаром» заборону трансляції Чемпіонату світу з футболу
Сергій Лещенко

Лещенко нагадав про «суперпропагандистську» направленість олімпіади в нацистській Німеччині

Нардеп від БПП Сергій Лещенко засудив рішення комітету Верховної Ради про заборону трансляції Чемпіонату світу з футболу в Росії.

Про це він написав у Facebook.

«Рішення комітету Верховної Ради заборонити трансляції Чемпіонату світу з футболу — це не просто дурний піар, це рідкісна здатність тримати власних співгромадян за одноклітинних ідіотів, які після перегляду трансляції футболу раптом можуть повірити в «русский мир». Цей рецепт заборони приблизно з тієї ж методички, що перегляд ЛГБТ-прайдів робить людину гомосексуалом», — написав Сергій Лещенко.

Також Лещенко нагадав, що попри «суперпропагандистську» направленість олімпіади в нацистській Німеччині, в ній брали участь та перемагали, зокрема, темношкірі легкоатлети з США.  

«В олімпіаді в нацистській Німеччині брали участь темношкірі  спортсмени, перемагали в ній, як легкоатлет Джессі Оуенс, отримували нагороди на зло Гітлеру, для якого ті ігри були суперпропагандистським заходом, і нікому не приходило в голову не висвітлювати ці події в США» , — додав депутат.

Нагадаємо, парламентський комітет з питань свободи слова підтримав проект постанови щодо недопущення трансляції в Україні Чемпіонату світу з футболу в Росії.

30 травня стало відомо, що телеканал «Інтер» транслюватиме Чемпіонат світу з футболу, який стартує 14 червня в Росії.

Варто зазначити, що напередодні міністр закордонних справ Литви назвав проведення Чемпіонату світу у Росії дурною ідеєю.

Президент України Петро Порошенко назвав Чемпіонат світу з футболу 2018 року у Росії інструментом пропаганди.

Нагадаємо, що «Медіа Група Україна» заявила, що для неї є неприйнятним транслювати ЧС-2018 через статус РФ як країни-агресора.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: