«Народний фронт» закликав СБУ перевірити контакти Савченко з «терористами»

«Народний фронт» закликав СБУ перевірити контакти Савченко з «терористами»

На час перевірки варто припинити доступ Савченко до державної таємниці, мовиться в повідомленні партії.

Партія «Народний фронт» закликала Службу безпеки України ретельно перевірити контакти народного депутата від партії «Батьківщини» Надії Савченко з сепаратистами угруповань «ДНР» і «ЛНР», яких у заяві партії названо «терористами невизнаних республік окупованого Донбасу».

Як заявляє «Народний фронт», таке рішення підготували на засіданні комітету з питань національної безпеки і оборони Верховної Ради.

Голова комітету Сергій Пашинський звернувся до секретаріату комітету з проханням підготувати проект рішення до СБУ, щоб перевірити Надію Савченко на предмет контактів із «терористами ОРДЛО», заявили в партії.

Комітет також вважає, що на час перевірки варто припинити доступ Савченко до державної таємниці, мовиться в повідомленні партії.

«На початку засідання Савченко влаштувала скандал, покинула засідання комітету і фактично зірвала кворум щодо розгляду низки важливих питань порядку денного – питання військового бюджету на наступний рік, звіту СБУ про вжиття заходів, спрямованих на захист інформаційного простору України в умовах агресії, та питання про розширення санкцій проти Росії. Після цього народний депутат із фракції «Народний фронт» Юрій Береза підняв питання про неналежну поведінку колеги, яка не виконує свої професійні обов’язки», – заявили в «Народному фронті».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: