Насіров розповів свою версію історії про звільнення Марушевської

Насіров розповів свою версію історії про звільнення Марушевської

Немає жодної згоди зі сторони ДФС, зазначив Насіров

Глава Державної фіскальної служби Роман Насіров розповів свою версію історії про звільнення з посади голови Одеської митниці Юлії Марушевської. З його слів випливає, що Марушевська намагалася вдатися до махінацій із заявою на звільнення, щоб отримувати допомогу з безробіття.

Про це він розповів в ефірі програми «Лівий берег» на 24 Каналі.

«Сиджу, нічого не підозрюю. Мені приходять і кажуть, що Марушевська написала заяву за власним бажанням. Кажу: «Покажіть хоч заяву. Може, вона є, може, її немає, може, це якийсь черговий піар». З’являється заява і в ній написано: «Прошу звільнити мене за згодою сторін». Для мене це новина, звідки може з’явитися така заява. Яка згода сторін? Немає жодної згоди зі сторони ДФС. Якщо є бажання піти, можна написати «за власним бажанням», але не «за згодою сторін», – розповів глава ДФС.

«Це, знаєте, такий трюк, щоб ще стати на облік на біржу і отримувати допомогу з безробіття», – зазначив Насіров.

Він додав, аби звільнитися зі згодою сторін, людина повинна бути звільнена того ж дня, коли написала цю заяву, «а це неприйнятно».

«Для нас важлива передача справ. Може, є якісь проекти. Які вона почала і не завершила. Важливо відзвітувати про виконану роботу», – зазначив глава ДФС.

Нагадаємо, начальник Одеської митниці Юлія Марушевська оголосила про своє звільнення. Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров не прийняв заяву про звільнення голови Одеської митниці Юлії Марушевської.

Читайте також інтерв’ю Марушевської «Главкому»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: