Навіть кум Путіна Медведчук визнав Донбас окупованим

Навіть кум Путіна Медведчук визнав Донбас окупованим
Віктор Медведчук

Одіозний політик розповів про свої стосунки з Рубаном та Савченко

Український політик з проросійською репутацією, кум президента РФ Володимир Медведчук в інтерв’ю ВВС визнав: Донбас є окупованою територією.

Зокрема, коли Медведчук розповідав про свої стосунки з підозрюваним у тероризмі Володимиром Рубаном, він зауважив: «Коли почався конфлікт на сході України, і я зайнявся обміном полоненими, я дізнався про те, що існує така людина, яка теж займається обмінами, і у нього чомусь виникли претензії до мене. Він вважав, що, з огляду на мої стосунки з президентом Російської Федерації паном Путіним, мені було б дуже просто і легко вирішити всі питання без будь-яких переговорів».

У цьому контексті Медведчук додав, що коли Рубан у 2016 році звернувся до нього з приводу проведення обміну – «у нього нібито була згода представників окупованої території Донецька на певний обмін, і таку готовність потрібно було організувати тут. Представники СБУ попросили мене прийняти його, я його прийняв, ми з ним поговорили».


medved_01

Потім, за словами Медведчука, з'ясувалося, що ніякої домовленості там не було, і цей обмін не відбувся.

Водночас, на думку Медведчука, з РФ варто вибудовувати добрососідські стосунки. На уточнююче запитання про те, як у такому випадку бути з Кримом, який Росія анексувала, політик відповів: «Про Крим поговоримо потім».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: