Навколо світу за одну ніч: Санта Клаус облетів земну кулю

Навколо світу за одну ніч: Санта Клаус облетів земну кулю
Norad Track Santa – це щорічна програма, створена за сприяння Командування повітряно-космічної оборони Північної Америки

Одна з останніх зупинок Санта Клауса була на Гаваях

Віртуальний Санта Клаус, в ніч з 24 по 25 грудня вирушив з Північного полюса та облетів всю планету, щоб розіслати подарунки дітям по всьому світу. Про це повідомляє The Telegraph.

Щоб успішно виконати свою місію і подарувати щастя дітям, він повинен подолати відстань в 510 млн кілометрів рухаючись зі швидкістю 2 880 км/c.

«Одна з останніх зупинок Санта Клауса була на Гаваях. Він зміг не лише надіслати подарунки, але й піймати декілька хвиль перед тим, як полетіти далі. Зараз він успішно повертається назад на Північний полюс. З нетерпінням чекаємо його наступного року»,- йдеться в повідомленні на сторінці NORAD Tracks Santa у Facebook.

Відстежити маршрут Санта Клауса можна щороку на сайті - Norad Track Santa. Це американська програма яка допомагає дітлахам відстежує рух санчат. Створена вона за участі Командування повітряно-космічної оборони Північної Америки. Також працюють волонтери, які допомагають обробляти запити та повідомляти телефоном місце розташування Санти.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: