Найкасовіший артист України розказав, як йому живеться без звання «Народний артист»

Найкасовіший артист України розказав, як йому живеться без звання «Народний артист»
Олег Винник ніколи не мав взірця серед колег

«Уявіть: «Народний артист Німеччини Олег Винник»… Це круто звучить?», - питає співак

Олег Винник, який має сотні концертів щороку, не має жодних звань, якими відзначає артистів держава. А шоу-бізнесові премії почав отримувати лише зовсім недавно. Артист каже, що не цікавиться званнями, хоча і не вважає, що таке визнання – це погано.

«Отримати звання у Черкаському народному хорі, де я починав кар’єру, – мало сенс. За заслуженого там платили 40%, а за народного – 50% надбавки до зарплатні. А у всьому іншому звання - це наші якісь речі слов’янські і я цим не живу. Якби жив статуетками, то це була б самозакоханість» - розповів в інтерв’ю «Главкому» артист. «Хоча якщо на якомусь каналі помітили і дають «артиста року», то, це приємно, бо оцінюють професіонали», - визнає він.

Популярний співак запевняє, що коли жив у Німеччині, міг ходити на всесвітньовідомих зірок майже щодня. Але ніколи не мав взірця серед колег. Проте у 2006 році випадково потрапив на концерт Філіпа Кіркорова і зрозумів, що може працювати на сцені не гірше.

Нагадаємо, Олег Винник народився 31 липня 1973 року в селі Вербівка Кам'янського району Черкаської області. Дитинство і юність пройшли на Жашківщині. У школі брав активну участь у художній самодіяльності, мав хист і до співу, грав на електрогітарі. Після закінчення школи вступив на хормейстерський відділ Канівського училища культури. Першим місцем роботи після закінчення училища стала Черкаська обласна філармонія.

У рамках програми культурного обміну Олег проходив стажування в Німеччині, де йому запропонували партії у мюзиклах. Винник грав у німецьких версіях «Нотр Дам де Парі» та «Знедолених».

Починаючи з 2011 року, Олег Винник зосередився на сольній кар'єрі в Україні. Є автором слів та музики усіх пісень, що входять до його альбомів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: