НАЗК: До реєстру подали понад 800 тисяч декларацій за 2017 рік

НАЗК: До реєстру подали понад 800 тисяч декларацій за 2017 рік

Черговий етап подання декларацій розпочався 1 січня і завершився 1 квітня

В Єдиний державний реєстр декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, подано 816 509 декларацій за 2017 рік. Дані оприлюднила прес-служба Національного агентства з протидії корупції станом на 00:00 1 квітня.

Там додали, що черговий етап подання декларацій розпочався 1 січня і завершився 1 квітня.

«Основні проблеми, з якими зіткнулися суб'єкти декларування - це втрачені паролі до електронно-цифрового підпису, закінчення строку електронно-цифрового підпису, несвоєчасна зміна поштової скриньки з ворожих російських поштових сервісів: mail.ru, list.ru, yandex.ru та інших , а також помилки в прізвищах, ІПН, правопис прізвищ, імен, по батькові російською мовою і інші», - йдеться у звіті.

«Черговий рік поспіль суб'єкти декларування демонструють низьку організованість щодо заповнення декларацій, створення чернетки, перевірки терміну дії ЕЦП, даних персонального кабінету і т. д.», - підкреслили в агентстві.

«Зараз Національне агентство, зокрема його уповноважених осіб, чекає робота по перевірці поданих декларацій», - додали в НАПК.

Нагадаємо, міністр фінансів України Олександр Данилюк задекларував  579 тис. 812 гривень заробітної плати.

Раніше повідомлялося, що міністр Кабінету міністрів України Олександр Саєнко задекларував 535,5 тис. гривень зарплати за 2017 рік. Така інформацію міститься в його декларації в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: