Названо строки подання четвертого позову України до СОТ проти Росії

Названо строки подання четвертого позову України до СОТ проти Росії

Мінекономіки: ми завершуємо фінальну роботу щодо подання до СОТ позову

Позов проти РФ до Світової організації торгівлі щодо поставок сільськогосподарської продукції Україна може подати до кінця 2017 року, повідомила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі - продавці України Наталія Микольська.

«Ми завершуємо фінальну роботу щодо подання до СОТ позову щодо сільськогосподарської продукції», - сказала Микольська журналістам під час економічного форуму Всесвітнього конгресу українців у Києві в п'ятницю.

За її словами, позов може бути поданий до кінця 2017 року і стосуватиметься тих товарних груп, де українська сторона має сильну доказову базу і за тими товарними позиціями, де українські виробники готові надати конкретні факти.

Заступник міністра зазначила, що це четвертий позов України щодо РФ. «Щодо залізничного обладнання ми просуваємося, щоб отримати рішення СОТ (за відповідним позовом - ІФ) до кінця цього року», - додала Микольська.

Як повідомлялося, Україна в середині вересня 2016 року направила запит про консультації з Росією в СОТ з обмежень транзиту українських товарів через територію РФ, але консультації, які пройшли в листопаді, до консенсусу не привели.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: