Невзоров: українці припинять бути делікатними і викреслять зі свого життя Московський патріархат

Невзоров: українці припинять бути делікатними і викреслять зі свого життя Московський патріархат
Олександр Невзоров

Російський публіцист Олександр Невзоров вважає, що РПЦ послаблює Україну

Відомий російський журналіст та публіцист Олександр Невзоров заявив, що поки Україна не відмовиться від Московського патріархату й московської церкви, вона не зможе перемогти Росію.

Таку думку він висловив в ефірі радіостанції «Ехо Москви».

«Українці рано чи пізно припинять бути делікатними й все-таки підуть на радикальне викреслення зі свого життя Московської патріархії й тієї самої московської церкви, яка до цих пір і фінансово, і політично, і пропагандистськи послаблює Україну. Можливо, Україна зрозуміє, що тут не можна далі зволікати, і до тих пір, поки вони не навели порядок у цьому питанні, жодна перемога їм не світить, оскільки я дуже бажаю, щоби в їхній країні все нарешті налагодилося, вляглося, то я їм раджу з вирішенням цього питання поквапитися», – заявив Невзоров.

18 травня Верховна Рада планувала розглянути в першому читанні законопроекти №4511 «Про особливий статус релігійних організацій, керівні центри яких знаходяться в державі, яка визнана Верховною Радою державою-агресором» та №4128 «Про внесення змін до закону України «Про свободу совісті та релігійні організації» (щодо зміни релігійними громадами підпорядкованості).

Читайте також статтю: «Заборона» московської церкви. Навіщо влада мобілізує фанатів Путіна

Дивіться також репортаж: Терміновий молебень. Як Московський патріархат мобілізацію провів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: