Німеччина застосує санкції щодо 18 підозрюваних у вбивстві Хашоггі

Німеччина застосує санкції щодо 18 підозрюваних у вбивстві Хашоггі

«Все більше питань, ніж відповідей у справі Хашоггі», - заявив міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас

Німеччина заборонить в'їзд до Шенгенської зони 18 громадянам Саудівської Аравії, яких підозрюють у причетності до вбивства журналіста Джамаля Хашоггі у посольстві країни в Стамбулі. Про це у понеділок, 19 листопада, заявив міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас.

Як повідомляє прес-служба МЗС Німеччини, Маас зазначив, що ФРН тісно співпрацює з Великою Британією та Францією у питанні заборони в'їзду зазначених осіб на територію Шенгенської зони.

«Все більше питань, ніж відповідей у справі Хашоггі. Узгодили наші дії з Францією та Великою Британією. Німеччина розпочала процес заборони 18 громадянам Саудівської Аравії, підозрюваним у скоєнні злочину, в'їжджати на територію Шенгенської зони», - сказав глава МЗС Німеччини.

Нагадаємо, Центральне розвідувальне управління США дійшло висновку, що вбити журналіста Джамаля Хашоггі у Стамбулі наказав спадкоємний принц Саудівської Аравії Мухаммед бен Сальман Аль Сауд.

Міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу заявив, що розслідування справи вбивства саудівського журналіста Джамаля Хашоггі має бути міжнародним.

Туреччина передала записи, що стосуються вбивства саудівського журналіста, Саудівській Аравії, США, Німеччині, Франції та Великобританії.

Раніше прокуратура Саудівської Аравії висунула звинувачення на адресу 11 осіб, підозрюваних у причетності до вбивства Хашоггі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: