Новак розповів, коли розпочнеться будівництво дороги Гданськ-Одеса

Новак розповів, коли розпочнеться будівництво дороги Гданськ-Одеса
Новак розказав, що у 2017 році планується повне завершення ремонту ділянки між Львовом і Тернополем

Італійськиі інженери робитимуть дослідження для будівництва автобану між Краковцем, Львовом через Умань на Одесу, через Умань до Кропивницького і до Миколаєва

Польща свою частину вже зробила у проекті будівництва будівництва дороги Гданськ-Одеса - вони вже побудували автобани до кордону. Про це сказав керівник «Укравтодору» Славомір Новак.

«Там ще невеликі частини треба добудувати, але я сподіваюся, що за кілька років буде зроблений новий коридор. Що стосується Go Highway в Україні, то ми вже почали роботу», - зазначив він.

Крім того, Новак розказав, що у 2017 році планується повне завершення ремонту ділянки між Львовом і Тернополем. «Вже почали масштабні роботи у Вінницькій та Хмельницькій областях. Скоро підпишемо договір з китайською компанією, яка виграла тендер на реконструкцію дороги, фінансування — кредити МФО, далі буде Черкаська область», - підкреслив він.

«Паралельно ми підписали договір з італійськими інженерами, які робитимуть технічні дослідження для будівництва автобану між Краковцем, Львовом через Умань на Одесу, через Умань до Кропивницького і до Миколаєва. Строк завершення робіт за цим проектом — кінець 2018 року», - додав Новак.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: