Новинський обіцяє «мир на вигідних умовах»

Новинський обіцяє «мир на вигідних умовах»
Нардеп Вадим Новинський розкритикував президента і Верховну Раду

Опозиціонер не вірить офіційній статистиці зростання економічних показників у країні

Економічні підсумки року, в ефірі «ТРК Україна» обговорив голова фракції Опозиційний блок Вадим Новинський. Зокрема, коментуючи високу оцінку журналіста щодо своєчасного прийняття Радою бюджету на наступний рік, нардеп заявив, що «прийняття основного економічного закону країни о 6 ранку - це ненормально», та нагадав, що його фракція голосувала проти.

Нардеп також прокоментував статистику зростання економічних показників, заявивши, що треба запитати у «простих громадян», як ця статистика позначається на їх кишені.

«Я вам скажу, що в результаті цього фінансового року збільшилися ціни на ліки, послуги житлово-комунального господарства, основні продукти харчування. Для того, щоб отримати черговий транш МВФ уряд пішов на збільшення ціни на газ і таким чином заліз у кишеню кожного українця», - заявив Новинський.

Він також вважає, що «ні президент, ні Верховна Рада не вирішили головного завдання, яке стоїть перед державою». «А це встановлення стабільного миру на південному сході. Вони не зробили абсолютно нічого», - вважає опозиціонер.

Новинський додав, що Опоблок «має план врегулювання цієї ситуації і здатна домогтися миру на вигідних умовах».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: