Православний олігарх Новинський прикупив розкішну автівку і хреста у російського ювеліра

Православний олігарх Новинський прикупив розкішну автівку і хреста у російського ювеліра
Володимир Новинський

На нові покупки заможній народний депутат витратив близько 3 млн грн

Народний депутат від Опозиційного блоку Вадим Новинський задекларував купівлю дорогого автомобіля та коштовного ювелірного виробу.

Про стало відомо «Главкому» з Єдиного державного реєстру декларацій.

Так, у власності політика з’явився Mercedes-Benz V 250 d AVG/E, 2017 року випуску вартістю 2,8 млн грн. Машину придбано у столичному ТОВ «Автомобільний дім - Україна Мерседес Бенц», яке належить колишньому нардепу Таріелу Васадзе.

Вадим Новинський під час акції московської церкви під стінами Верховної РадиВадим Новинський під час акції московської церкви під стінами Верховної Ради

На офіційному сайті Mercedes-Benz в Україні повідомляється, що автівки цього класу обладнані системами допомоги водієві і безпеки, які відрізняються інтелектуальною і ретельно узгодженою взаємодією один з одним.

Також машина має бортовий комп'ютер, датчик світла, клімат контроль, підігріви дзеркал і сидінь, сенсор дощу тощо.

Крім цього, Новинський вніс зміни до майнового стану, де зазначив придбання натільного хреста за ціною 80 тис. грн. Дорогоцінний виріб політик купив у відомого російського ювеліра Володимира Михайлова.

Як повідомляв «Главком», 8 грудня 2016 року Верховна Рада 228 голосами позбавила недоторканності депутата від Опозиційного блоку Вадима Новинського через справу по викраденню митрополита УПЦ МП Олександра Драбинка. Парламент дав згоду на залучення бізнесмена до кримінальної відповідальності. З того часу нардепа так і не притягнули до відповідальності.

Під час Революції гідності Петро Порошенко грубо облаяв Новинського, звинувативши у розстрілах активістів на Майдані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: