Новинський уранці вилетів на своєму літаку до Греції – СБУ

Новинський уранці вилетів на своєму літаку до Греції – СБУ
Вадим Новинський

До Ради надійшло подання про надання згоди на притягнення Новинського до кримінальної відповідальності

Народний депутат від Опозиційного блоку Вадим Новинський, щодо якого до Верховної Ради внесено подання про надання згоди на притягнення його до кримінальної відповідальності, сьогодні вранці вилетів на своєму літаку до Греції. Про це повідомив глава СБУ Василь Грицак журналістам в Одесі.

«За нашими даними, о 9:30 із Жулян своїм бортом Новинський сьогодні вранці вилетів у Грецію, в Салоніки», – сказав він.

Нагадаємо, 3 листопада генеральний прокурор України Юрій Луценко оприлюднив фотокопію подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата від Опоблоку Вадима Новинського. Луценко показав лише одну сторінку з подання і там ідеться про перевищення влади та скоєння злочинів спільно з Віктором Януковичем та правоохоронцями Києва при незаконному позбавленні волі архієпископа (нині митрополит. – Ред.) Драбинка, коли той був помічником нині покійного предстоятеля УПЦ Володимира Сабодана.

Луценко зазначив, що згода Верховної Ради на притягнення до кримінальної відповідальності Новинського дозволить передати до суду першу справу проти колишнього президента Віктора Януковича.

Сам Новинський заявив про намір залишити Україну до понеділка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: