Новинський заявив про створення окремої платформи всередині Опоблоку

Новинський заявив про створення окремої платформи всередині Опоблоку
Вадим Новинський

Новинський висловив свою незгоду з частиною депутатів від фракції ОБ, які голосували за судову реформу

Народний депутат Вадим Новинський оголосив про створення окремої платформи всередині Опозиційного блоку. Про це він заявив в кулуарах Верховної Ради телеканалу Newsone, коментуючи хід голосування за судову реформу.

«Цим голосуванням парламент віддав судову владу в руки президенту. Зараз вона буде повністю управлятися з АП. Йде підготовка до виборів. Коаліція війни не хоче віддавати владу», - сказав Новинський.

Нардеп пояснив, що він і його деякі колеги по фракції голосували проти цього рішення. «На жаль, наша внутрішньопартійна дискусія не привела до єдиної думки, і частина нашої фракції голосувала за цей законопроект, що дозволяє президенту контролювати судову владу», - зазначив він.

Новинський повідомив, що має намір вимагати скликання політвиконкому і скликання з'їзду партії з тим, щоб вони дали оцінку тому, що зараз відбулося в залі ВР.

«Я висловлюю свою незгоду з частиною депутатів від фракції ОБ, з керівництвом нашої фракції, і оголошую про те, що ми разом зі своїми колегами-однодумцями, які не голосували за цю судову реформу, будемо створювати опозиційну платформу всередині Опозиційного блоку. Ми не хочемо ні на які домовленості з цією владою, ми будемо відстоювати інтереси простих людей. Не можна допомагати цій владі творити беззаконня. Але це ні в якому разі ніякий не розкол, ми на розкол ніколи не підемо в нашій партії, ми однодумці в ідеологічному плані, але з якихось тактичних кроків ми залишаємо за собою право діяти інакше. І оголошуємо про створення окремої платформи всередині ОБ», - резюмував Новинський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: