Новий ректор Музакадемії обурений розміром зарплати свого попередника

Новий ректор Музакадемії обурений розміром зарплати свого попередника
Новий ректор Національної Музакадемії Максим Тимошенко
Фото: facebook.com

Максим Тимошенко прокоментував заробітки свого попередника Володимира Рожка

Новообраний керівник Національної музакадемії Максим Тимошенко заявляє, що Володимир Рожок, який очолював навчальний заклад до цього року отримував втричі більше за нього. Навіть після відставки, коли Рожка призначали радником в.о. ректора, розмір його зарплати був збережений.

«Щоби у колишнього ректора зберігався оклад, пан Карандєєв (Ростислав Карандєєв, державний секретар Міністерства культури України - «Главком») під час мого представлення в.о. ректора публічно сказав, що пан Рожок працюватиме моїм радником», - розповів «Главкому» у своєму першому інтерв’ю після обрання ректором Національної музичної академії України імені П. І. Чайковського (Київської консерваторії) Максим Тимошенко.

За його словами, у Рожка, який багато років керував Консерваторією, зарплата була втричі вищою, ніж тепер отримуватиме Тимошенко.

«Наразі зарплата керівника музакадемії близько 19 тисяч з усіма надбавками», - говорить новий ректор. За його словами, у попередника було багато можливостей.

«Проте він нічого не робив протягом 15 років. Будівля закладу в аварійному стані і вимагає термінового ремонту, що десятки років не робився. Також не працюють котельні, немає гарячої води у гуртожитку» - зазначив Тимошенко.

Нагадаємо, у Національній музичній академії України імені П. І. Чайковського (Київської консерваторії) пройшли вибори нового ректора. Переможцем визнано Максима Тимошенка, сина народного артиста України, попереднього багаторічного очільника консерваторії Олега Тимошенка.

На початку 2018 року активісти добилися звільнення з посади ректора Національної музичної академії України імені П.І. Чайковського Володимира Рожка (свого часу обіймав керівні посади у ЦК КПУ і балотувався у Верховну Раду від Партії регіонів).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: