Оголошені результати виборів ректора Київської музакадемії

Оголошені результати виборів ректора Київської музакадемії
Фото: facebook.com

Новим ректором став нещодавно усунутий з посади в.о. ректора Максим Тимошенко, який у другому турі набрав 261 голос, другий кандидат - один з викладачів, професор Юрій Чекан набрав лише 141 голос

У Національній музичній академії України (НМАУ) оголошені результати другого тура виборів ректора. Новим ректором став нещодавно усунутий з посади в.о. ректора Максим Тимошенко. Про це повідомляється на сторінці виборів ректора НМАУ у Facebook.

Результати другого туру голосування на посаду ректора НМАУ:

- Тимошенко Максим Олегович - 261;

- Чекан Юрій Іванович - 141;

- Проти всіх – 62.

Згідно з інформацією, отриманою з неофіційних джерел, Службою Безпеки України встановлено датчики фотографування в кабінках для голосування. Зібрана інформація буде використовуватись для долучення порушників Закону України до кримінальної відповідальності.

Як повідомляв «Главком», Національна музична академія опинилася у центрі скандалу. В.о. ректора академії Максим Тимошенко, пропрацювавши всього трохи більше місяця, був звільнений із займаної посади. Тимчасовим ректором призначили юриста Анатолія Бровія, який не має навіть музичної освіти.

Звільнення Максима Тимошенко відбулося під час відпустки міністра культури Євгена Нищука, який, вийшовши на роботу заявив, що його підставили, зокрема держсекретар Міністерства культури Ростислав Карандєєв. Очільник міністерства заявив про початок службового розслідування, під час якого в.о. ректора буде призначено проректора Тетяну Гуменюк. Однак на сайті академії в.о. ректора до останнього часу значився Анатолій Бровій.

Докладніше про конфлікт в Національній музичній академії читайте у матеріалі: «Парад «ректорів». Черговий переворот у столичній Консерваторії»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: