Обіцянка Саакашвілі повернутись на батьківщину після виборів розчарувала українців – результати опитування

Обіцянка Саакашвілі повернутись на батьківщину після виборів розчарувала українців – результати опитування
Повернення Саакашвілі на Батьківщину порадувало 19% користувачів інтернету

21% опитаних висловились про своє обурення поведінкою глави Одеської ОДА

Майже половина (45%) користувачів інтернету заявили про розчарування у зв’язку із заявами глави Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі щодо його планів повернутися в Грузію, які він озвучив напередодні виборів у країні. Про це свідчать результати опитування «Главкома». Майже половина читачів розцінили цю заяву як визнання того, що українські корупціонери перемогли грузинського реформатора, котрий очолив Одеську область. 

Разом із тим 21% опитаних зазначили, що обурені поведінкою глави Одеської ОДА: наобіцяв багато, а тепер тікає, вважають вони.

Повернення Саакашвілі на батьківщину порадувало 19% користувачів інтернету: в Україні вистачає своїх політиків, нехай Міхо наводить лад у Грузії. Можливе повернення Саакашвілі додому залишило байдужими 15% тих, хто брав участь в опитуванні.

Загалом в опитуванні взяло учать понад 8 тисяч унікальних користувачів. 

Як повідомлялося, Саакашвілі планував повернутися на батьківщину, «щоб захистити результати виборів», не один, а разом із главою Нацполіції України Хатією Деканоїзде. Її він бачив на посаді глави МВС Грузії. 

Заяви Саакашвілі про повернення до Грузії не здивували українських політологів, які одразу після призначення його губернатором Одеської області прогнозували, що той не планує робити політичну кар’єру в Україні.

saak

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: