ОБСЄ зафіксувала збільшення вибухів на Луганщині

ОБСЄ зафіксувала збільшення вибухів на Луганщині

Усі порушення режиму припинення вогню зафіксовано на ділянці розведення в районі Золотого

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала у вівторок, 10 вересня, зменшення кількості порушень режиму припинення вогню в Донецькій області та водночас збільшення - на Луганщині.

Про це повідомляється в опублікованому у середу звіті СММ ОБСЄ.

«У Донецькій області місія констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом, зафіксувавши, зокрема, менше вибухів (11 супроти близько 55 відповідно)», - йдеться у повідомленні.

Більшість порушень режиму припинення вогню зафіксовано в районах на південь від н. п. Пищевик (підконтрольний урядові, 25 км на північний схід від Маріуполя) та в районах на схід і південний схід від Світлодарська (підконтрольний урядові, 57 км на північний схід від Донецька).

«У Луганській області СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зокрема зафіксувавши три вибухи, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом», - зазначається у звіті.

Усі порушення режиму припинення вогню зафіксовано на ділянці розведення в районі Золотого (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська) та поблизу неї.

Нагадаємо, бойовики російських окупаційних військ у вівторок двічі відмовили спостерігачам СММ ОБСЄ у проїзді через блокпости на окупованій території Донеччини.


  •  
  • Розсилка
На Донбасі окупанти вчергове заборонили проїзд патрулям ОБСЄ

ОБСЄ практично щодня інформує про перешкоджання пересуванню патрулів місії на окупованих територіях Донбасу

Бойовики російських окупаційних військ у вівторок двічі відмовили спостерігачам СММ ОБСЄ у проїзді через блокпости на окупованій території Донеччини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: