Офіцер, у якого стріляли у Харкові, працював над справою «Сармата»

Офіцер, у якого стріляли у Харкові, працював над справою «Сармата»
Напад на офіцера стався вранці 16 січня на вулиці Краснодарській
Фото: Відділ комунікації поліції Харківської області

Олексій Логвіненко - один з найкращих офіцерів карного розшуку, повідомив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін

Офіцер відділу Департаменту карного розшуку Національної поліції України, якого 16 січня тяжко поранили у Харкові, працював над встановленням всіх осіб, причетних до вбивства колишнього учасника АТО Віталія Олешка.

Про це написав у Facebook перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін.

«Підполковник поліції Олексій Логвіненко в реанімаційному відділенні харківської лікарні продовжує боротися за своє життя. Дякую харківськім лікарям, які цілодобово вже третю добу роблять все можливе, аби маленькі діти не втратили батька», - зазначив Аброськін.

Він зауважив, що Логвіненко - один з найкращих офіцерів карного розшуку Національної поліції.

«Останнім часом він та його підлеглі активно працювали в напрямку встановлення всіх осіб, причетних до вбивства колишнього учасника АТО Віталія Олешка, а також документували небезпечне злочинне угруповання з корумпованими довготривалими зв’язками, члени якої проживали на території Харківщини, а розбої та квартирні крадіжки скоювали в різних областях нашої країни», - повідомив Аброськін.

Перший заступник голови Національної поліції додав, що «злочинці обов’язково понесуть покарання».

Раніше повідомлялося, що потерпілий із пораненнями голови та шиї доставлений до Харківської клінічної лікарні швидкої допомоги, де його прооперували. За словами лікарів, була загроза для життя.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: