Оголошено результати конкурсу на держсекретаря Мінмолодьспорту

Оголошено результати конкурсу на держсекретаря Мінмолодьспорту
Міністерство молоді та спорту України

Комісія з питань вищого корпусу державної служби рекомендує Кабінету міністрів призначити державним секретарем Міністерства молоді та спорту України керівника військово-цивільної адміністрації сіл Комінтернове, Водяне та Заїченко Донецької області Олега Немчинова. Про це повідомив член комісії, голова Національного агентства з питань державної служби Костянтин Ващенко.

«Переможцем у нас визнано Олега Миколайовича Немчинова», - сказав він, оголошуючи результати конкурсу.

Немчинов набрав 11,56 бала за результатами конкурсу. Інший кандидат, який пройшов у фінал конкурсу, діючий заступник міністра - керівник апарату Микола Даневич набрав 10,33 бала. Решта кандидатів, які пройшли у фінал, за однією з компетенцій набрали менше за мінімально необхідні 0,5 бала.

За словами Ващенка, Даневича буде рекомендовано як запасного кандидата на цю посаду. Комісія з питань вищого корпусу державної служби 8 грудня рекомендувала Кабміну призначити повторний конкурс на посаду держсекретаря Мінспорту, оскільки жоден із кандидатів не зміг пройти у фінал конкурсу.

Відбір держсекретаря Мінспорту став останнім серед держсекретарів у 2016 році, отже є запропоновані Кабміну на підставі результатів конкурсу держсекретарі всіх міністерств і держсекретар самого уряду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: