Окупаційній владі Криму не вистачає цементу

Окупаційній владі Криму не вистачає цементу

Темпи будівництва на окупованому півострові уповільнилися через дефіцит цементу

Дефіцит цементу в окупованому Криму вплинув на темпи будівництва об'єктів російської цільової програми «Соціально-економічний розвиток Республіки Крим і Севастополя до 2020 року». Про це на засіданні підконтрольного Росії уряду Криму заявив голова нинішнього парламенту півострова Володимир Константінов.

«Дуже велика кількість об'єктів йде з відставанням. Підрядники посилаються на різні причини, одна з останніх – відсутність цементу. На два тижні їх вибило», – сказав він.

Проте, за словами Константінова, головна причина відставання від встановлених термінів будівництва об'єктів програми – нездатність підрядників вчасно освоювати кошти і виконувати роботи.

Константінов також вказав на неспроможність деяких будівництв. Так, проект школи в мікрорайоні Ісмаїл-бей в Євпаторії голова нинішнього парламенту Криму назвав дурним і вважав за необхідне зупинити будівництво.

Підконтрольний Кремлю міністр будівництва й архітектури Криму Сергій Кононов 26 серпня заявив про брак цементу в будівельних магазинах півострова через черги на Керченській поромній переправі.

22 червня Константінов сказав, що на півострові відчувається брак будматеріалів, необхідних для зведення нового житла.

З вересня 2015 року, коли почалася акція з блокади Криму і на півострів перестали постачати товари, почалася також гостра нестача будівельних матеріалів. Це визнавала російська влада півострова і заявляла про організацію поставок з Краснодарського краю поромом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: