Окупанти на Донбасі стріляли із забороненої зброї

Окупанти на Донбасі стріляли із забороненої зброї

Втрат серед українських військових немає

Від початку доби, 29 січня, в районі проведення Операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Про це повідомляє пресцентр ООС у Facebook.

Як повідомляється, противник обстрілював українські позиції з заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи Схід противник здійснив два обстрілу, а саме неподалік Мар'їнки і поблизу населеного пункту Піски.

Чотири ворожих обстрілу було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ - неподалік Оріхове і три рази поруч з Новотошківским.

«Українські захисники давали адекватну відповідь з дозволеного озброєння, змушуючи супротивника припиняти обстріли. Сьогодні, 29 січня, в результаті обстрілу ворожих втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 28 січня на Донеччині двоє українських військових підірвалися на невстановленому вибуховий пристрій. Військові вижили - у них бойові травми.

Також 28 січня збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: