Окупанти з ночі проводять обшуки в будинку кримських татар

Окупанти з ночі проводять обшуки в будинку кримських татар

Російські силовики шукали зброю в будинку Гафарова

Сьогодні ФСБ проводить обшук у селі Жемчужина окупованого Криму у місцевого жителя, продавця в магазині Дилявера Гафарова. Про це Крим.Реалії 30 жовтня розповіла його тітка Ельміра.

«О четвертій ранку увірвалися силовики, ФСБ. Машин 10, напевно, було. До 11 години проводили обшук. Нічого, за словами батьків Дилявера, вони не знайшли. Його відвезли у Сімферополь», – сказала Ельміра.

За її словами, офіційно Диляверу Гафарову «нічого не висували», однак його можуть підозрювати в участі в «Кримськотатарському добровольчому батальйоні імені Номана Челебіджихана».

57e9aa9d-e0d3-4bce-b93c-7412106a9fac_w650_r1_s

Як повідомили в «Кримській солідарності», в будинку Гафарова шукали зброю. За їхніми даними, у Гафарова не знайшли зброю, але забрали ноутбук, телефони, документи, український і російський паспорти. Як поняті в обшуку брали участь дві дівчини з Феодосії, яких привели силовики.
Російські силовики не коментують цю ситуацію.

Після анексії в Криму фактична російська влада практикує масові обшуки у незалежних журналістів, громадських активістів, активістів кримськотатарського національного руху, членів Меджлісу кримськотатарського народу, а також кримських мусульман, підозрюваних у зв'язках із забороненою в Росії організацією «Хізб ут-Тахрір».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: